Средно општинско земјоделско шумарско училиште

Ѓорче Петров - Кавадарци

службени лица за посредување со информации

  • Горан Златев Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  тел: 075 281 711
  • Тања Камчева Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  
Повеќе...

Средно општинско земјоделско шумарско училиште

Ѓорче Петров - Кавадарци

заштитено овластено лице за внатрешно пријавување

  • Горан Златев Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  тел: 075 281 711
Повеќе...

Средно општинско земјоделско шумарско училиште Ѓорче Петров - Кавадарци

 

Закони кои се однесуваат на надлежноста на имателот на информации , поврзани со регистарот на прописи објавени во службено гласило

Повеќе...

Средно општинско земјоделско шумарско училиште Ѓорче Петров - Кавадарци

Согласност законот за заштита на лични податоци информации за вработените и наставниот кадар можете да добиете преку овластените службени лица за посредување со информации

од службени овластени лица

Повеќе...

Средно општинско земјоделско шумарско училиште Ѓорче Петров - Кавадарци

 

Прописи што во рамките на Нашата надлежност ги донесуваме како иматели на информациите во вид на подзаконски акт 

 

Повеќе...