Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.

СОЗШУ Ѓорче Петров

Останати информации:

Ви стоиме на располагање за било какви информации 24/7/365

Нашите администратори ке го разгледаат Вашето барање и ке ви биде соодветно одговорено во најкраток можен рок. Ве молиме за правилно пополнување на полињата доколку сакате да добиете повратен одговор.

Ви благодариме

Контакт

Адреса:
ул.Шишка бр.23
Кавадарци
1430
Македонија
Телефон:
043 412 180